Азарова і Пшонку просять розібратися з "приватним" вертодромом у Каневі

Понеділок, 11 березня 2013, 12:41

Депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець намагається з'ясувати, коли і за яких обставин вертолітний майданчик під Каневом став приватним.

Відповідне звернення він направив прем’єру Миколі Азарову, повідомляє його прес-служба.

Як відомо, у суботу Бригинця разом з іншими депутатами - Миколою Княжицьким і Миколою Томенком - охорона вертолітного майданчика не пустила на його територію, мотивуючи тим, що це - приватна власність. 

"Я не знаю, наскільки обізнаний охоронник, який повідомив, що вертодром приватний, але він повідомив те, що бачить. А бачить він, що об’єкт використовується в приватних цілях", - коментує депутат.

"Це значить, що не залежно від юридичного статусу, вертолітний майданчик виконує приватні функції в інтересах групки людей. Принаймні, приватна фірма, яка його охороняє в цьому впевнена", - зауважив Бригинець. 

Він вимагає від Азарова надати інформацію кому нині належить вертолітний майданчик в селі Пекарі поблизу Канева, про функції, які він виконує та про джерела його фінансування.

Також Бригинець просить Азарова надати Звіт про діяльність згаданого вертодрома за 2012 року.

Крім того, депутат звернувся в Генпрокуратуру з вимогою розслідувати ситуацію, коли охоронці вертолітного майданчика не пустили його та ще двох нардепів на територію вертодрома, чим порушили закон "Про статус народного депутата".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування