Азаров про дороги: хіба ми не впораємося?

Вівторок, 12 березня 2013, 11:38

Кабінет Міністрів має намір направити більше коштів на будівництво і ремонт доріг.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі Першого національного.

"Зараз нагнітається тема поганих доріг. Я автомобіліст, ну більш, ніж із сорокарічним стажем. Я проїхав всю Україну сам за кермом. Ви можете мені сказати, що колись в Україні дороги були хороші?", - уточнив він.

"Ніхто не скаже це, якщо це чесна людина", - відповів прем'єр.

При цьому Азаров заявив, що "за останні три роки стали з'являтися хороші дороги, які витримали цю дуже важку і непросту зиму".

"Ви подивіться зараз середина березня, ще сніг йде у нас в країні. А він почався в кінці листопада. Три з половиною місяці снігового періоду. Ясно, що всі ці проблеми наклалися на багаторічні проблеми, які є в нашій країні", - додав прем'єр.

Він уточнив: "Що ми хіба не впораємося з цією проблемою? Повертаючись на три роки назад, ніхто не вірив, що ми побудуємо всі об'єкти до Євро, що ми побудуємо сучасні аеропорти, але ми їх побудували. Так і з дорогами ми обов'язково впораємося" .

"У нас з'являться хороші дороги. Вже в цьому році уряд закладає значно більші ресурси, які можна направити і на ямковий ремонт, і на капітальний ремонт, і на будівництво доріг", - запевнив він.

Азаров також розповів про наміри розділити проектування, будівництво і приймання якості доріг між різними інстанціями.

"Як це - в одному органі зосереджені проектування, будівництво і приймання якості? Це все один орган, але якщо я сам проектую, сам строю і сам приймаю роботу, яку оцінку я собі поставлю?", - уточнив він.

"Одна організація проектує відповідно до сучасних вимог, інша організація береться будувати, а третя організація повинна приймати... Це буде зроблено", - підсумував прем'єр.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування