Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" похвалилися, що Фюле на їхньому боці

Четвер, 14 березня 2013, 09:52

Опозиція тягне час, щоб перешкодити Україні прийняти всі необхідні закони для європейської інтеграції.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Іван Попеску, коментуючи заяву єврокомісара з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле про необхідність розблокування опозицією роботи Верховної Ради.

"Ми завжди підтримуємо Фюле, і в цьому питанні, зокрема, ми з ним солідарні. Парламентська фракція Партії регіонів неодноразово закликала опозицію до конструктивної роботи", - зазначив депутат.

"І те, що опозиція продовжує блокувати трибуну - це показник того, що вони тільки на словах виступають за європейську інтеграцію. Насправді вони просто тягнуть час для того, щоб ми не встигли до травня завершити ті завдання, які перед нами стоять. Ми ж - готові (приймати закони)", - підкреслив Попеску.

"Якщо вони (представники опозиції) не почнуть працювати (конструктивно у Верховній Раді) - це буде показник того, що вони намагаються просто впливати на електорат. Але виборці розуміють, що якщо немає роботи - все інше не має значення", - підсумував політик.

У свою чергу інший депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко заявив, що ситуація, яка склалася у Верховній Раді, "не приносить користі нікому".

Він зазначив, що вибори давно пройшли, і пора виконувати дані народу обіцянки.

"Відповідно, конструктивно налаштовані політичні сили повинні взяти на себе відповідальність за ситуацію в парламенті і в країні. Ми маємо більше спільного, ніж здається, є спільні зобов'язання перед народом. І наш прямий депутатський обов'язок - забезпечити розгляд необхідних країні законотворчих ініціатив", - підсумував політик.

Як відомо, три опозиційні фракції блокують роботу парламенту, заявляючи про безпідставне позбавлення повноважень депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка.

Вони зазначають, що рішення регламентного комітету про звернення до суду з проханням позбавити Власенка депутатського мандата було прийняте незаконно, оскільки комітет не збирався, засідання не відбувалося.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування