Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" поглузував з опозиції через Кличка

Вівторок, 19 березня 2013, 01:30

Депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко висловив свою думку, чому лідер фракції "Удар" Віталій Кличко не приєднався до опозиційного маршу "Вставай, Україно!".

В ефірі телеканалу ICTV, обговорюючи парламентську меншість, політик сказав: "І що найцікавіше - а в товаришів-то згоди немає. Дві політичні сили "спихають" Кличка на київське мерство. Для чого? Щоб він не заважав на виборах президентської кампанії".

"Ви ж прекрасно розумієте, що таке робота мера міста - це відповідаєш за каналізацію, за дороги, за те, що завжди викликає невдоволення. Тобто, якщо він там всядеться - на президентську кампанію він вже ніколи не потрапить, тому, що невдоволення буде очевидним. Одна справа - говорити, інша - реально працювати", - заявив Колесніченко.

"З місця керівника столиці - так, в європейських столицях стартують на президентських компаніях, але для цього потрібно хоча б дві каденції відпрацювати, щоб тебе побачили як господарника... Але Кличко пручається - (от) чому його не було на всіх цих спільних акціях", - вважає політик.

"Чому він спортивним змаганням зі своїми приятелями-боксерами віддав більшу перевагу, ніж видатній акції гніву і протесту України? Тому, що він до неї так і ставиться, розуміє, що цей спектакль бутафорний. І він намагається зберегти своє обличчя європейського політика", - заявив Колесніченко.

"Тим більше, він розуміє, що ні з Яценюком, ні з Тягнибоком йому не по дорозі. Тому, що Тягнибок вже сказав, що на вибори буде йти сам. Він ні з ким узгоджувати свої питання не буде", - додав регіонал.
 
"Тому проблеми не в нас (провладної більшості). Ми сьогодні намагаємося добитися тільки одного - щоб парламент почав працювати", - заявив депутат.

Водночас депутат від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин сказав, що на завершальній акції "Вставай, Україно!", Яка пройде в Києві 18 травня, опозиціонери очікують побачити більше 50 тисяч осіб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...