Глава регламентного комітету порадів: незаконною була лише одна картка

Вівторок, 19 березня 2013, 14:32

Тільки одна картка депутата від Партії регіонів спрацювала незаконно під час голосування в парламенті.

Про це заявив у коментарі журналістам депутат від Партії регіонів, глава регламентного комітету Володимир Макеєнко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Макеєнко пояснив, що депутат від Партії регіонів Ірина Бережна сама голосувала своєю карткою, просто вона була вставлена ​​не на її робочому місці.

Народний депутат - за сумісництвом міністр оборони Павло Лебедєв сам був присутній на засіданні, таким чином, проблемним було тільки одне голосування - карткою Миколи Рудьковського.

"Я просто здивований такій кількості депутатів (у залі) і такий дисципліні. Мова йде тільки про одну картку. Але це буде виправлено, і не буде повторюватися. Кожен депутат для себе зробив вибір. Якщо він захотів працювати у Верховній Раді - він буде працювати у Верховній Раді. Якщо ні - то, як кажуть у народі, скатертиною доріжка", - сказав він.

У відношенні сумісника Лебедєва, Макеєнко відзначив, що в середу регламентний комітет на своєму засіданні розгляне його заяву про складання депутатських повноважень, після чого питання буде внесено до сесійної зали.

Як відомо, у вівторок провладна більшість у Верховній Раді знову голосувала чужими картками.

Опозиція зафіксувала використання двох карток: відсутнього в парламенті Миколи Рудьковського і міністра оборони Павла Лебедєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News