Азаров не зміг проїхати з правого берега Києва на лівий

Неділя, 24 березня 2013, 18:54

У неділю прем’єр Микола Азаров об'їхав центральні та спальні райони Києва, щоб особисто оцінити стан справ у столиці.

 

Як повідомляє прес-служба уряду, прем’єр об’їхав Києво-Святошинський і Обухівський райони області, Голосіївський, Дарницький, Подільський і Печерський райони столиці.

 

Він побачив реальну ситуацію як на автошляхах загального користування, так і на міських вулицях, прибудинкових проїздах тощо.

 

Азаров побував на підстанції швидкої допомоги дитячої лікарні, в супермаркеті у спальному районі, спілкувався з киянами на вулицях, біля станцій метро.

Прес-служба зазначає, що машина прем’єр-міністра не змогла проїхати з правого на лівий берег Дарницьким мостом, оскільки сніг не був прибраний, кілька разів на другорядних вулицях довелося долати кучугури, тягучки, допомагати проїхати "швидкій допомозі".

 

На підстанції швидкої допомоги Азарову розповіли, що на деякі виклики бригадам доводиться добиратися пішки, проте всі виклики виконуються. В супермаркеті прем’єр звернув увагу на нестачу молочних продуктів і підвищений попит на хліб, який все-таки постачають, але швидко розбирають покупці.

 

"Об’єктивно ситуація дуже важка. Потрібні додаткові сили і засоби, в тому числі додаткові фінансові ресурси. Оперативний штаб з надзвичайних ситуацій визначить необхідні рішення, і Уряд їх прийме. Також ми будемо займатися організацією ритмічного постачання молочних продуктів, хліба тощо", - сказав Азаров.

 

Також прем’єр зазначив, що головне завдання на найближчі дні, коли за прогнозом негода буде продовжуватись – розчищати другорядні вулиці, прибудинкові проїзди, звільняти проїжджу частину від припаркованих автомобілів, організувати вивіз сміття і вивозити сніг з міста.

 

Всі фото прес-служби уряду, відео з YouTube

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...