Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков летить в Італію допомагати конкуренту Засухи

Четвер, 28 березня 2013, 09:01

Депутат від Батьківщини Арсен Аваков вилітає до Італії, щоб допомогти захисту опозиціонера Віктора Романюка, якого поліція затримала в Мілані.

Про це Аваков написав у своєму Facebook

"За рішенням, ухваленим за підсумками наради з Арсенієм Яценюком та Олександром Турчиновим, вилітаю на два дні до Італії для координації організації захисту Романюка, затриманого за інспірованим ордером правлячого режиму. Захистимо!" – написав Аваков.

Як відомо, Аваков перед виборами сам пройшов через таку процедуру, бо за ордером українського Інтерполу також був затриманий в Італії.

Італійський суд звільнив його з-під варти і відмовив Україні в екстрадиції, оскільки його захист довів, що його переслідують за політичними мотивами.

Як відомо, 22 березня Романюк, який був конкурентом Засухи на виборах, був затриманий в Мілані, де і досі перебуває у тюрмі Сан Вітторе.

У вівторок в Україні Шевченківський суд обрав Романюку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В середу суд в Мілані почав розгляд його справи про запобіжний захід.

На виборах до парламенту 28 жовтня представник Об'єднаної опозиції Віктор Романюк переміг свого найближчого конкурента Тетяну Засуху (ПР) із відривом майже у 10 тисяч голосів. Але ЦВК не визнала результатів виборів, тому там мають відбутися повторні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: