Азаров вирішив зайнятися ще й прибиранням сміття

Середа, 10 квітня 2013, 11:18

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від місцевої влади оперативно організувати прибирання територій від сміття після зими.

Про це він заявив у середу, відкриваючи засідання уряду.

"Сніг розтанув і виявилося, що за довгу зиму на наших вулицях, у дворах, на узбіччях доріг, у лісосмугах, парках накопичилося багато сміття. Обсяг роботи значний", - сказав Азаров.

За його словами, усе необхідно оперативно прибрати до пасхальних свят.

"Тому вимагаю в першу чергу від керівників міністерств і відомств, державних організацій та підприємств, ректорів вузів: показати приклад господарського, дбайливого ставлення до чистоти і порядку на своїх територіях", - сказав він.

"Доручаю найближчим часом провести дні довкілля і попрацювати до повного наведення чистоти і порядку", - додав Азаров.

За його словами, дуже важливо створити умови, щоб в наведенні порядку могли взяти участь всі громадяни і громадські організації, хто хоче і може.

"А саме: надати їм необхідний інвентар, матеріали і транспорт для вивезення сміття чи посадки дерев, квітів", - додав прем'єр.

"Іще хочу привернути увагу, що до Дня Перемоги треба навести порядок у місцях воїнських поховань, біля пам’ятників. За це Уряд особливо спитає з відповідних керівників на місцях", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News