Рада погодилася першими розглянути "євроінтеграційні" питання

Четвер, 18 квітня 2013, 10:25

У четвер більшість депутатів проголосували за першочерговий розгляд законопроектів, які необхідні згідно з планом дій з візової лібералізації з ЄС.

За відповідне рішення проголосувало 339 депутатів.

Дану пропозицію голові Верховної Ради Володимиру Рибаку вніс лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Давайте розпочнемо сьогоднішнє засідання з чотирьох законопроектів, і будемо за них голосувати за основу і в цілому. Це законопроекти №2802, №2803, №2836 і №2837, які від нас вимагає Європейський союз", - заявив Яценюк.

Він нагадав, що це законопроект про персональні дані, щодо кримінальної відповідальності за дачу і отримання хабара, законодавство, яке стосується спеціальної конфіскації майна, а також законопроект щодо боротьби з корупцією.

Дану ініціативу підтримала з трибуни парламенту представник від фракцій Партії регіонів Ганна Герман. Вона привітала "бажання опозиції працювати конструктивно".

Парламентарі також не змогли проголосувати за пропозиції про продовження засідання до закінчення розгляду усіх питань. За відповідне рішення проголосувало лише 220 народних обранців.

Як відомо, раніше повідомлялося, що парламентська більшість та опозиція погодили законопроекти про боротьбу з корупцією, які необхідні згідно з планом дій з візової лібералізації з ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування