Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров хоче відповідальності "оракулів" від опозиції

П'ятниця, 19 квітня 2013, 13:24

Прем’єр Микола Азаров відкидає критику опозиції на свою адресу і нагадує про її відповідальність за окремі проблеми в економіці.

Він вийшов на трибуну під бурхливі оплески своїх міністрів, зокрема Сергія Арбузова.

Прем’єр назвав виступ Арсенія Яценюка "банальним набором звинувачень".

"На мій погляд, це не прикрашає опозицію і не прикрашає особисто Яценюка, який працював в наших урядах неодноразово", - заявив Азаров.

 
 Фото Дмитра Ларіна, УП

"Згадайте, як відбувались вибори минулого року. Скільки було апокаліптичних прогнозів, що гривня обвалиться, економіка зупиниться, ціни зростуть. Цим вони лише активно підігравали валютним спекулянтам, недобросовісним підприємцям, які розкручували ажіотаж і спустошували кишені українців", - заявив Азаров.

"Я хочу спитати в цих спростованих життям оракулів, які сидять в цьому залі і намагаються нагнітати жахи, де ваші пророцтва? Кому вони були на руку – простим людям чи спекулянтам? Хто з вас відповість за шкоду людям?", - обурився прем’єр.

Азаров заявив, що його не так би обурювали заяви опозиції, якби ініціаторами деяких реформ, як от пенсійної реформи, були не самі опозиціонери.

Азаров згадав, що пенсії при ньому зросли в 1,4 рази, ВВП порівняно з 2009 роком виріс майже на 10%, зростання промислового виробництва становить близько 18%, житлове будівництво зросло в 1,7 рази, зростання товарообігу в 1,6 рази.

"Я чудово розумію, що доходи нашого населення ще не такі, як хотілось би, але ми крок за кроком ідемо до того, щоб їх збільшити", - заявив Азаров.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування