Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про УДАР і Катеринчука запустили фейк щодо висування в мери

Понеділок, 22 квітня 2013, 16:12

Від імені партії УДАР та Миколи Катеринчука розсилають новину про начебто узгодження кандидатури в мери Києва.

В прес-службі Кличка заявили, що нічого подібного не відсилали.

Лист надіслано з пошти pressa.klichko@gmail.com, що лише однією літерою відрізняється від реальної пошти УДАР press.klichko@gmail.com.

 

Тмкий самий лист відіслано від Миколи Катеринчука з адреси katerenchuk.press@gmail.com.

Фальшивка випущена з однаковими "властивостями" файлу.

 

У свою чергу, прес-секретар Миколи Катеринчука Валерій Клочок повідомив Українській правді, що прес-служба такого повідомлення не надсилала.

Крім того, він додав, що електронна адреса, з якої прес-служба розсилає свої повідомлення, відрізняється від тої, з якої надіслано "фейкову" новину.

У свою чергу, сам Катеринчук трохи пізніше повідомив УП, що переговори продовжуються.

"Ми продовжуємо переговори. Про результати цих переговорів повідомить сам Удар. Я заяв ніяких не буду робити, бо переговори ще не закінчені", - сказав він.

"Я розумію чому, і хто це робить. В нас же працює цілий штат на Олександра Попова, який не зацікавлений, щоб з'явився єдиний кандидат. Вони намагаються цю тему розмити, щоб було більше розмов. Я даю тільки ту інформацію, яку ми слово в слово погодили, як наприклад було зі "Свободою", - додав він.

Як відомо, Катеринчук уже почав приховану кампанію з розкрути власної кандидатури. На радіо активно виходять новини про те, що він може отримати 23% на виборах. Хоча дані соціологів при цьому суттєво викривлюються.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування