Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Симоненка і Зюганова жбурнули пакетом із фарбою

Четвер, 25 квітня 2013, 14:03

Громадські активістки намагалися облити лідерів компартій України і Росії Петра Симоненка і Геннадія Зюганова червоною фарбою.

Інцидент стався на прес-конференції Симоненка і Зюганова в Києві, пише у Facebook журналістка Olga Chervakova.

 

 "На прес-конференції комуністів стався інцидент. Двоє дівчат вдерлися до зали, розірвали пакет червоної фарби і прокричали: "Нащадки кривавих тиранів!" Громадянських активісток виштовхали охоронці, і жоден пакетик з фарбою в "нащадків тиранів", на жаль, не влучив. Дівчат затримали охоронці агенції Голос.ua, а головний редактор викликав міліцію", - написала вона.

Фото з Twitter nomoreanry
Фото з Instagram nomoreanry

У свою чергу, прес-служба "Коаліції учасників помаранчевої революції" (КУПР) заявляє, що "комуністи вчинили розправу над активістками КУПРу".

За твердженням організації, активістки КУПРу Тетяна Ліходєєва, яка раніше "закидувала капустою Жириновського", та Єлизавета Жарікова, яка раніше "жбурнула фекаліями в Колісниченка", зривали прес-конференцію керівників Компартій України та РФ, аби "висловити свій протест проти поширення ідеології тиранії комунізму на теренах України та її популяризації, як такої, що спричинила багатомільйоні жертви закатованих українців".

"Четверо охоронців, кримезної статури, накинулися на дівчат та почали силоміць витягувати з зали. При цьому дівчатам заламали руки, а Тетяну Ліходєєву, взагалі, волокли за волосся по підлозі. В подальшому було викликано міліцію", - сказано в повідомленні. 

"Наразі дівчата знаходяться в оточенні працівників спецпідрозділу "Беркут" та очікують приїзду слідчо-оперативної групи. Тетяні Ліходєєвій викликали швидку медичну допомогу, у неї до крові розрізана нога та численні синці на різних частинах тіла", - заявляє КУПР.

Відносно комуністичної охорони дівчата напишуть заяви до правоохоронних органів, запевняє організація.

Метою акції у КУПРі називають також вимогу заборони комуністичну партії в Україні.

Перед поширенням заяви КУПР до "Української правди" телефонувала дівчина, яка назвалася Вікторією (уточнити відмовилася) і заявляла, що дівчата не кидалися фарбою на прес-конференції, бо їм не дали це зробити охоронці. Вона також погрожувала приїхати до редакції і розбиратися за публікацію "неправди".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування