На "Інтері" забезпечили комфортний ефір Медведчуку

П'ятниця, 26 квітня 2013, 21:48

Перша частина програми "Шустер Live" на телеканалі "Інтер", де голова організації "Український вибір" Віктор Медведчук розповідає про Митний союз, вийшла у записі.

Про це повідомив речник "Свободи" Олександр Аронець.

"Виявляється, перша частина "Шустер Live", де відбувається "шоу одного актора" - Віктора Медведчука, йде в запису. Начебто через те, що Медведчук не захотів дискутувати в прямому етері!", - написав він у Facebook.

"Медведчуківські темники повертаються, цього разу з метою зомбування українців щодо теми вступу у Митний союз, що по суті означає втрату суверенітету України! Схоже, влада вже всерйоз готується до відповідного референдуму. Ось вам і "свобода слова"... За наявною інформацією друга частина програми буде йти в прямому етері", - додав він.

У другій частині програми, яка вийшла у прямому ефірі, ведучий Савік Шустер зізнався, що перша частина ток-шоу була записана в четвер тому, що "Медведчук взагалі не з'являється в ефірах, а вчора він зміг прийти у цю студію і висловити всі аргументи на користь Митного союзу та Російської Федерації…".

Окрім того, він зазначив, що радник президента Росії Володимира Путіна Сергій Глазьєв також не мав можливості перебувати в Києві у п'ятницю.

Як відомо, зазвичай програма транслюється "наживо".

На початку квітня депутат "Батьківщини" Микола Томенко закликав опозицію ігнорувати участь у ток-шоу "Шустер Live", яке, за його словами, режисує Адміністрація президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування