Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Телеканали відмовились крутити привітання Тягнибока, Яценюка і Тимошенко

Вівторок, 30 квітня 2013, 20:13

Центральні телеканали відмовили ВО "Свобода" в розміщенні відеоролика з Великоднім привітанням.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

За її даними, упродовж квітня "Свобода" вела переговори з центральними телеканалами щодо розміщення Великоднього сюжету.

"Було складено медіаплани трансляції відеоролика, які погодили обидві сторони. Проте ближче до Великодня ЗМІ відмовили націоналістам у розміщенні реклами", - сказано у повідомленні.

"Спочатку, посилаючись на відсутність вільного часу в сітці мовлення, в ротації ролика "Свободі" відмовив "Перший національний". А згодом без жодних пояснень розміщувати Великоднє привітання відмовилися й телеканали медіахолдинґу Пінчука, зокрема "ICTV", - додали в партії.

Крім того, ефірний час для привітання відмовилися також надавати Запорізька та Закарпатська обласні державні телерадіокомпанії.

"Зокрема, Закарпатська ОДТРК знайшла безглузду відмовку: представники телерадіокомпанії послалися на те, що "юрист компанії перебуває у відрядженні", а без нього решта відповідальних працівників не спромоглися укласти договір за стандартним зразком, без підписання якого неможливо надати рахунок. Подібна ж ситуація виникла і в Криму – тут керівники телеканалу взагалі переховувалися від представника "Свободи", - заявляють у "Свободі".

Разом з тим прес-служба "Батьківщини" повідомила, що центральні телеканали відмовилися розміщувати привітання Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка з Великоднем.

"Протягом трьох тижнів Об’єднана опозиція "Батьківщина" вела переговори з комерційними службами українських телеканалів щодо розміщення привітання лідерів опозиції Юлії Тимошенко та голови парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з Великоднем. Центральні канали відмовилися розміщувати ці ролики на будь-яких умовах", - заявили у прес-службі.

Відеоролик розміщено у Facebook Олександра Аронця

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування