Альтман стверджує, що англійський суд нічого йому не забороняв

Четвер, 16 травня 2013, 13:30

Заяви про прийняття рішення Високим судом Англії про заборону компанії Balmore Invest Limited проводити діяльність з акціями компанії "Медіа Інфо", що є власником каналу ТВі, не відповідають дійсності.

Про це заявив Олександр Альтман, який називає себе новим власником телеканалу, повідомляє сайт ТВі.

Як відомо, раніше прес-служба звільненого гендиректора телеканалу ТВі Наталії Катеринчук повідомила, що англійський суд заборонив Balmore Invest Limited проводити будь-які угоди, передавати третім особам, номінальному утримувачу, агенту, закладати акції компанії "Медіа Інфо".

Відповідне рішення, за її словами, було ухвалене за позовом Костянтина Кагаловського та компанії Wilcox Ventures LTD.

Олександр Альтман
Олександр Альтман

"Такий позов від Кагаловського та компанії Wilcox Ventures існує. Проте ніякого рішення Високий суд Англії щодо цього позову не прийняв", – заявив Альтман.

"Також стало відомо, що Кагаловський був змушений внести заставу у розмірі еквівалентному $500 тисяч для початку судового розгляду. Причиною цього, в тому числі, стала відсутність доказів стосунку Кагаловського до компанії Wilcox Ventures LTD", - йдеться у повідомленні ТВі.

"У своєму зверненні до суду Кагаловський зазначив, що поки не може довести свій стосунок до цієї компанії, але зробить це пізніше. При цьому раніше Кагаловський неодноразово публічно наголошував, що є власником компаній, що володіють ТВі", - заявили у прес-службі.

Як відомо, 23 квітня 2013 року відбулося силове захоплення телеканалу ТВі. Власником ТВі є ТОВ "Медіа Інфо", 99% статутного капіталу якого до останнього часу належало іноземній компанії Wilcox Ventures LTD, власником якої називає себе Кагаловський.

Внаслідок незаконної махінації, частка зазначеної компанії-нерезидента була зменшена до 5%, а контроль над телеканалом ТВі перейшов до компанії Balmore Invest Limited.

Номінальним власником Balmore Invest Limited є резидент Австралії новозеландського походження Рейчел Емі Еріксон. Вона ж є єдиним директором цієї компанії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...