Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кагаловський пропонує журналістам стати акціонерами телеканалу

Четвер, 16 травня 2013, 18:29

Власник захопленого каналу ТВі Костянтин Кагаловський запропонував тележурналістам розділити акції каналу.

Таку пропозицію він висловив у четвер на зустрічі журналістами, що звільнилися з ТВі. 

Як повідомили "Українській правді" журналісти - учасники зустрічі, Кагаловський вважає, що таким чином можна піти "від будь-яких сумнівних схем і спробувати зробити дійсно відкрите телебачення". Він також запевнив, що боротьба за повернення каналу продовжиться, але "ніхто журналістів втягувати у війну не буде".

Найближчим часом буде зроблено офіційну заяву з цього приводу.

Кагаловський після зустрічі з журналістами. Фото з твітера Павла Шеремета @pavelsheremet
Кагаловський після зустрічі з журналістами. Фото з твітера Павла Шеремета @pavelsheremet

23 квітня 2013 року відбулося силове захоплення телеканалу ТВі, якому передувала підробка документів про зміну власника телеканалу Кагаловського та звільнення з посади директора каналу Наталки Катеринчук.

У вівторок стало відомо, що  Високий суд Англії за позовом Костянтина Кагаловського заборонив компанії Balmore Invest Limited будь-які дії, що "можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над акціями" телеканалу. В свою чергу Олександр Альтман, який представився колективу телеканала як новий інвестор, заявляє, що заяви про рішення суду не відповідають дійсності.

Власником ТВі є ТОВ "Медіа Інфо", 99% статутного капіталу якого до останнього часу належало іноземній компанії "Вілкокс Венчерз ЛТД" (Wilcox Ventures LTD).

Внаслідок незаконної махінації, частка зазначеної компанії-нерезидента була зменшена до 5%, а контроль над телеканалом ТВі перейшов до компанії Balmore Invest Limited.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування