Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов закликав "антифашистів"-демократів ігнорувати "Свободу"

Субота, 18 травня 2013, 14:15

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликає демократичні сили в Україні не співпрацювати з "неонацистською "Свободою".

Про це він заявив на мітингу Партії регіонів.

"Закликаю всіх людей доброї волі і демократичні сили в парламенті не співпрацювати з неофашистською "Свободою", – закликав лідер регіоналів.

"На жаль, лідери української опозиції проігнорували заклики європейського співтовариства і фактично розділили з українськими неонацистами їх ідеали", – зазаначив Єфремов.

"Заради влади, підтримуючи неофашистів, ці політики зрадили принципи гуманізму, прав людини, рівності і братства. Лідери опозиції покрили себе ганьбою", – наголосив депутат.

Єфремов розкриикував "Свободу" за перейменування Дня перемоги у День скорботи, і завершив свій виступ словами Юліуса Фучика "будьте бдительны".

"Фашизм не пройдет", – заявив Єфремов.

Водночас Сергій Тігіпко заявив на мітингу, що восени Україна матиме угоду про асоціацію з Європейським союзом і безвізовий режим.

"Це дасть нам ринок збуту для нашої економіки. підписання угоди не означає вступ до Європейського союзу і відхід від Митного Союзу і Росії. Ні, прийде час, і ми поговоримо про це, проведемо референдум, і зробимо свій вибір без політичного тиску, враховуючи лише українські інтереси", – сказав Тігіпко.

На мітингу на Європейській площі присутні близько 10 тисяч осіб. Площа навіть повністю не заповнена, хоча регіонали говорили, що вивели на мітинг 40 тисяч людей.

Люди розійшлися по дорозі в пошуках води, туалетів і розваг.

Дехто з великою радістю сів на підвіконнях агентства УНІАН, зняв взуття і їсть бутерброди з салом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...