Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Азарова виправдав "феномен кнопкодавства"

П'ятниця, 24 травня 2013, 12:28

"Регіонал" Олексій Азаров розповів про своє ставлення до не персонального голосування: депутат виправдовує голосування чужими картками.

Про це у своєму блозі на Українській правді пише журналіст Сергій Андрушко.

"Якщо депутат поїхав вирішувати питання в округ, якщо потрібно зустрітися терміново з мністром, якщо виникла в окрузі проблема, наприклад, потрібно зустрітися з Міністром МНС, наприклад, йому потрібно вирішувати питання для людей і він попросив свого колегу проголосувати, тому що цей закон важливий для країни – то ми не повинні робити з цього шоу політичне", - заявив Азаров-молодший.

Разом з тим досвідчені депутати не заперечують, що голосувати треба особисто, але щодо конкретних випадків – навчились уникати прямої відповіді.

Так, комуніст Петро Цибенко, наприклад, посилається на погану пам'ять: він не може згадати чи голосував одночасно двома руками.

Так, на поточному тижні однією рукою Цибенко голосує за себе, а іншою – за колегу, але згадати про це через кілька годин, він уже не може.

У свою чергу Ольга Сікора з фракції "Батьківщина" вважає, що голосування її двома руками – це фотомонтаж.

 фото прес-служби Партії регіонів

Як відомо, у лютому опозиційні і провладні депутати домовились про персональне голосування та внесли зміни до регламенту про вилучення карток нардепів, не присутніх у Верховній Раді.

Разом з тим майже під час майже кожного голосування депутати – причому не тільки від провладної більшості – попадаються на "кнопкодавстві".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування