Азаров назвав Перший національний найоб’єктивнішим каналом

П'ятниця, 24 травня 2013, 14:06

Прем'єр Микола Азаров вважає "Перший національний" єдиним об'єктивним телеканалом.

Про це він сказав під час зустрічі зі співачкою Златою Огневич, повідомляють Українські новини.

На зустрічі представник Першого національного розповів, що під час фіналу Євробачення у каналу зафіксовані високі рейтинги, його дивився практично кожний 4-й українець.

У відповідь на це прем'єр нагадав, що колись поставив завдання, щоб Перший національний став найбільш рейтинговим телеканалом у країні.

"Для нас дуже важливо, щоб єдиний об'єктивний у країні канал... а Перший канал дійсно максимально об'єктивний, ми ніколи не нав'язуємо Першому каналу ніяких точок зору й хочемо, щоб на ньому завжди були представлені різні точки зору й щоб він був цікавий глядачам, і щоб за абсолютно об'єктивними характеристиками вийшов на перше місце", - сказав Азаров.

При цьому він звернувся до присутніх на зустрічі представників інших телеканалів із проханням не ображатися на його думку.

Як відомо, медіаексперти неодноразово фіксували, що в новинах Першого національного переважає позиція влади.

Зокрема, моніторинг матеріалів суспільно-політичної тематики за тиждень із 4 по 8 лютого, проведений "Телекритикою", засвідчив, що "Перший канал" у лютому був лідером матеріалів суспільно-політичної тематики з ознаками замовності або цензури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування