Каплін скаржиться, що йому вирішили помститися за позов до Азарова

Вівторок, 28 травня 2013, 20:15

Міністерство внутрішніх справ та Полтавське обласне ДАІ подали позов до суду проти депутата від "Удару" Сергія Капліна.

Про це повідомив сам Каплін, цитує його прес-служба.

За словами парламентарія, нещодавно до нього надійшов лист в якому йшлося  про факти корупції та хабарництва у Полтавському обласному ДАІ.  

"Депутат оприлюднив дану інформацію через низку засобів масової інформації. Крім того, Каплін звернувся до керівництва СБУ та МВС, Генпрокуратури з вимогою усунути порушення та притягнути до відповідальності винних працівників ДАІ", - повідомляє прес-служба політсили. 

"Після публікацій в ЗМІ, прем’єр-міністр Микола Азаров дав доручення міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку  створити спеціальну слідчу комісію для перевірки фактів, викладених в пресі", - зазначив Каплін.

"28 травня під час прес-конференції начальник УМВС України в Полтавській області Едуард Федосов повідомив, що робота спеціальної комісії закінчена, і факти корупції, оприлюднені народним депутатом, не підтвердилися. Крім того він повідомив про намір Полтавської ДАІ та МВС подати позов до суду проти Капліна, щоб захистити честь ДАІ і міліції в цілому", - зазначили у прес-службі "Удару".

Каплін пов’язує такі дії правоохоронців з тим, що він звернувся  до суду з позовом проти Азарова.

"Символічно, що МВС подало до суду після того як я учора подав позов до суду на Миколу Азарова", - сказав він.

Як відомо, Каплін подав до Окружного адмінсуду Києва позов щодо бездіяльності прем’єра Азарова, який не відповідає на його депутатські звернення.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування