Яценюк пообіцяв, що віра звільнить Тимошенко

Субота, 15 червня 2013, 14:12

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко буде звільнена із в’язниці і прийме участь у президентських виборах.

Таку впевненість висловив глава політради партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк під час об’єднавчого з'їзду партії у суботу в Києві на Михайлівській площі.

Він підкреслив, що єдність трьох опозиційних сил: "Батьківщини", "Свободи" та "Удару" є "рецептом до перемоги на президентських виборах".

Проте, за його словами, "Віктор Янукович програє президентські вибори, але він не піде з влади: "Тому тільки в єдності з народом України нам треба буде захистити вибір народу - а це новий український президент, новий український шлях. Шлях України до Європи".

"Батьківщина" не просто бере участь у виборах - Юлія Тимошенко та партія "Батьківщина" переможуть на президентських виборах", - сказав він.

Яценюк наголосив, що наразі немає одного простого рецепту, як звільнити Тимошенко та "звільнити Україну від цього злочинного режиму".

"Але найкращий рецепт і найпотужніша сила, яка може змінити країну, яка обов’язково звільнить Юлію Тимошенко - це наша з вами віра. Мало хто вірив, що Юрій Луценко буде на свободі. Але він сьогодні на свободі. Це значить, що на свободі буде Юлія Тимошенко", - уточнив політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування