Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов розповів, що члена ЦВК "продавлювати" не будуть, а векселі - можливо

Вівторок, 18 червня 2013, 14:37

Законопроект про векселі може розглядатися у вівторок, якщо профільний комітет Верховної Ради схвалить на засіданні в перерві сесійного засідання.

Про це повідомив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу у Верховній Раді, коментуючи питання, чи буде прийнято у вівторок рішення про призначення членів Центральної виборчої комісії.

"Навряд чи ми сьогодні дійдемо до розгляду цих питань. Тому, що там попереду стоять, якщо я не помиляюся, напевно, десятка два з половиною ще законопроектів, які ми повинні розглянути і плюс ми ще прийняли ряд законопроектів для включення до порядку денного, які можуть бути розглянуті в другій половині дня", - уточнив він.

"Тому з тимчасового фактору мені бачиться, що ми не дійдемо до цієї процедури", - додав депутат.

Крім цього, коментуючи можливість повернення на засіданні у вівторок до питання прийняття законопроекту про врегулювання відшкодування держподатку на додану вартість шляхом видачі платникам казначейських фінансових векселів, Єфремов також заявив, що це питання залежить від рішення комітету.

"У нас взагалі-то три закони за векселями. Ми один законопроект включили до порядку денного. Наскільки я знаю, комітет його ще не розглянув. Якщо комітет в обідню перерву розгляне основний законопроект по векселям, то значить, ми будемо мати право в другій половині дня його розглянути", - пояснив глава фракції.

"Якщо комітет не розгляне, значить, ми не будемо мати права розглянути. Тому право зараз комітету залишається протягом двох годин перерви, які у нас є, розглянути або не розглянути це питання", - додав він.

"Що стосується інших законопроектів - вони стоять на порядку денному. Щось ми вже розглянули і не прийняли, щось ще буде розглядатися", - підсумував Єфремов.

При цьому він уточнив, що якщо "будемо бачити, що ці питання можна вирішити" включивши до порядку денного на четвер, то вони будуть туди внесені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: