Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість та опозиція ще не домовилися, що робити з Радою

Середа, 19 червня 2013, 18:28

У Партії регіонів не виключають можливості проведення позачергового засідання або позачергової сесії парламенту, а опозиція ще не вирішила, чи блокуватиме Раду.

Як заявив депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, позачергове засідання може бути проведене, коли поточна парламентська сесія ще не закриється, а позачергова сесія, відповідно, після її закриття.

"Ні того, ні того не виключаю. Все залежить від того, як проведуть переговори лідери фракцій щодо плану законотворчої роботи", - сказав Мірошниченко.

Водночас лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що рішення опозиції про можливе подальше блокування роботи Верховної Ради залежатиме від дій Партії регіонів.

"Все залежить від того, як далі буде поводити себе Партія регіонів", - сказав він.

Крім того, Яценюк зазначив, що вважає доцільним, аби президент виступив на закритті сесії Верховної Ради. "Тобто це на наступному пленарному тижні", - додав він.

У свою чергу Мірошниченко зазначив, що президент готовий проводити зустрічі з парламентськими фракціями як у розширеному складі, так і з кожною політичною силою окремо.

"Ми багато втратили, і опозиція зокрема, тим, що вона не використовувала формат прямого діалогу з президентом. Президент сказав, що він готовий не лише у розширеному колі зустрічатися, він готовий зустрічатися і з ініціативи окремої фракції і обговорювати конкретні питання, коли йтиметься про державні справи й ухвалення тих чи інших законів", - сказав представник глави держави у парламенті.

УНІАН, державне агентство "Укрінформ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...