Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарову подобається, що Кокс та Кваснєвський їздять до Тимошенко

Четвер, 27 червня 2013, 17:53

Робота Моніторингової місії Європарламенту є надзвичайно важливою для знаходження компромісу та підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Про це заявив прем’єр Микола Азаров у четвер під час зустрічі з співголовами моніторингової місії Європарламенту колишнім президентом Республіки Польща Алєксандром Квасневським та екс-президентом Європарламенту Петом Коксом, повідомляє прес-служба уряду.

"На заключному етапі робота вашої місії стає надзвичайно важливою, оскільки саме на неї покладається надія щодо знаходження компромісного рішення", - сказав глава Кабміну.

Як відомо, Кокс і Квасьнєвський стали спостерігачами від Європарламенту за судовим процесам над екс-прем'єром Юлією Тимошенко і почали роботу 11 червня 2012 року.

Пізніше їхній мандат було розширено, і окрім справ Тимошенко вони спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка.

На початку цього року Місію Кокса-Квасьнєвського було продовжено до вересня. Після цього буде ще одна оцінка ситуації в Україні, після чого Європарламент перед самітом Східного партнерства у Вільнюсі ухвалить резолюцію по Україні.

Останній візит місії відбувся в середині червня - Кокс і Квасьнєвський приїжджали до Тимошенко у лікарню в Харкові, нинішній проходитиме 26-28 червня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування