Азаров проконтролює, які канали покажуть медалістів, а які - помийки

Четвер, 11 липня 2013, 11:24

Прем’єр Микола Азаров особисто проконтролює, які телеканали висвітлять успіхи українських спортсменів на "Універсіаді" в Казані, а які "змовчать".

"Непогано виступають наші спортсмени на 27-й "Універсіаді" в Казані", - сказав він наприкінці свого виступу на засіданні Кабінету міністрів.

"У скарбничці наших спортсменів уже є 6 золотих медалей, які завоювали для України Наталя Довгодько, Ольга Харлан, Ганна Титимець, Віктор Кузнєцов, Дмитро Митрофанов і Олександр Гвоздик. Всі відомі імена, до речі. А також 13 срібних і 18 бронзових нагород. Наша збірна після п’ятьох днів змагань займає 5 місце в командному заліку", - сказав Азаров.

"До ЗМІ: проінформуйте про це нашу громадськість. Українці повинні знати про наші досягнення наших спортсменів. Я сам лічно проконтролюю. Мені цікаво, які канали розкажуть про це, а які замовчать – будуть показувати помойки", - заявив прем’єр.

"Ми всі вболіваємо за наших дівчат і хлопців та бажаємо їм нових перемог і рекордів. Тим більше, що треба пам’ятати: ті, хто пройшов школу Універсіади – це наш головний кадровий резерв на майбутню Олімпіаду", - додав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування