Азаров каже, що Казначейство все правильно робить

П'ятниця, 5 липня 2013, 18:49

Прем'єр Микола Азаров пояснив, що Держказначейство в першу чергу виплачує зарплати і пенсії, а на все інше збирає гроші і вже потім їх перераховує.

Про це він заявив, спілкуючись з читачами своїй Facebook-сторінки, коментуючи інформацію про те, що Казначейство затримує фінансування регіонів.

"Казначейство в першу чергу перераховує гроші на виплати пенсій, зарплат, соціальних допомог, виплати за зовнішніми та внутрішніми зобов'язаннями і потім оплачує всі інші платежі, які щодня здійснюються Казначейством",- сказав Азаров.

"Тому за незахищеними статтями іноді виникають певні затримки. У цих випадках акумулюються кошти і в міру накопичення здійснюються розрахунки", - додав він.

"В цілому станом на 5 липня у нас немає заборгованостей по зарплаті бюджетників, з виплати пенсій, по всіх наших соціальних зобов'язаннях", - стверджує чиновник.

"Точно так Україна вчасно розраховується за всіма своїми боргами, платежами Росії за газ та інших обов'язкових платежах", - додав він.

Скріншот відповіді
Скріншот відповіді

Як відомо, раніше мер Полтави Олександр Мамай заявив про блокування Держказначейством платежів по всій Україні.

Глава Донецької міськради та її виконавчого комітету ОлександрЛук'янченко звинувачує Державне казначейство у блокуванні 55 мільйонів гривень міського бюджету.

Скаржився на відсутність проплат також мер Кременчука (Полтавська обл.) Олег Бабаєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування