У міліції кажуть, що Мельник їм не дзвонив

Субота, 10 серпня 2013, 14:04

У МВС обіцяють оприлюднити наступного тижня попередні результати розслідування втечі екс-ректора університету ДПС Петра Мельника.

"Попередні версії про те, технічний це фактор або людський, ми поки офіційно сказати не можемо. Розпочато службове розслідування, попередні результати якого будуть оприлюднені наступного тижня", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу начальник управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков.

Говорячи про заяву адвоката Мельника Олексія Назаренка про те, що екс-ректор у п’ятницю подзвонив слідчому і повідомив про намір повернутися під домашній арешт, Бурлаков сказав: "У мене такої інформації немає. Я її підтвердити не можу".

"Якби цей дзвінок був, то ми б його не шукали. Ми займаємося пошуком Мельника, він оголошений у всеукраїнський розшук", - підкреслив він.

Як повідомлялося, Мельник зник з-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета. МВС оголосило його в розшук. Бурлаков повідомив, що відразу ж після надходження сигналу тривоги вранці 9 серпня на місце виїхала оперативна група, яка виявила браслет, якого раніше позбувся Мельник.

Екс-ректор був затриманий 27 липня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 тисяч і 80 тисяч гривень за вступ їх родичів у свій вуз.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. 7 серпня на екс-ректора наділи електронний браслет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування