Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд залишив під вартою ще одного "врадіївського гвалтівника"

Четвер, 15 серпня 2013, 15:17

Суд продовжив термін утримання під вартою лейтенанта міліції Дмитра Поліщука - одного з трьох так званих "врадіївських гвалтівників".

Відповідне рішення оголосив суддя Центрального райсуду Миколаєва Сергій Чернієнко 14 серпня, пишуть "Новини Н".

Поліщук підозрюється у скоєнні злочинів за ч.2 ст.115 КК (умисне вбивство); ч.3ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження); ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом); ч.4 ст. 187 (розбій); ч.3ст.364 (зловживання владою або службовим становищем); ч.1 ст.366 (службове підроблення).

У зв'язку з продовженням терміну досудового розслідування до 27 вересня і було подано клопотання про продовження терміну утримання під вартою.

У суді прозвучали деякі обставини розслідуваної справи.

Зокрема мова йшла про те, що Поліщук видав Сергію Рабіненко дозвіл на придбання і зберігання вогнепальної зброї, отримавши за це грошову винагороду в сумі 650 гривень.

Схожі свідчення дав і житель Врадіївки О. - він розповів слідству, що Поліщук разом з капітаном міліції Євгеном Дрижаком (ще один фігурант справи) видали йому аналогічний дозвіл за грошову винагороду.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Раніше суд продовжив арешт Дрижака до 27 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування