Корнацький заявляє, що міліція знову тисне на його агрофірму

П'ятниця, 23 серпня 2013, 12:26

Колишній опозиційний кандидат в скандальному окрузі №132 Аркадій Корнацький заявляє, що працівники міліції заважають збирати врожай соняшника його агрофірмі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні зранку міліція знову приїхала на поля Агрофірми Корнацьких, щоб не давати збирати врожай соняшника", - написав він.

Фото Корнацького
Фото Корнацького

"Сьогодні "правоохоронці" будуть не лише намагатися зупиняти комбайни, а й арештовувати комбайнерів, які вийшли у поле, виконуючи прямий письмовий наказ в.о. генерального директора підприємства", - заявив Корнацький.

Фото Корнацького
Фото Корнацького

За його словами, "до керівництва агрофірми ніхто не звертався, жодних постанов або рішень суду не надавав, міліціонери разом із судовим виконавцем просто приїхали у поле і почали зупиняти техніку та залякувати простих робітників".

"Вже зараз у поля підтягуються мешканці Чаусова-2, щоб не допустити міліцейського свавілля. Є інформація, що до чаусівських полів вже везуть "Беркут", який традиційно буде із зброєю кидатися на мирних селян", - додав екс-кандидат.

Фото Корнацького
Фото Корнацького

Як відомо, 18 червня колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". Не обійшлося без поранень.

Корнацький також заявив, що нападом на його фірму керують особисто губернатор Круглов і генпрокурор Пшонка. Водночас у ГПУ спростували причетність глави відомства до згаданої фірми.

У свою чергу голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов стверджує, що "Агрофірма Корнацьких" зайняла землю в селі Чаусово-2 Первомайського району незаконно.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...