Голова Дніпропетровської облради обурений, що Київ назвали "столицею хохлів"

П'ятниця, 23 серпня 2013, 14:40

Голова Дніпропетровської облради Євген Удод обурений кросвордом у газеті облради "Заря-город", у якому до питання "Столиця хохлів" у відповідях зазначено "Київ".

Про це йдеться в його заяві з приводу того, що в газеті облради "Заря-город" за 14 серпня був опублікований кросворд із питанням у клітинці №18 по вертикалі: "Столиця хохлів", – а у відповідях вказувалося "Київ".

"Як українець, як громадянин, як патріот, як голова обласної ради й просто як людина я був обурений цим кричущим фактом!", - заявив Удод, цитує "Інтерфакс-Україна".

"Обласна газета однаково несе відповідальність не лише за матеріали, їх високу якість і коректність, а за розважальну сторінку, де публікуються кросворди, анекдоти. Відповідальні за номер повинні уважно вичитувати всі тексти до останньої літери!", - вважає він.

Голова облради заявив, що після розмови з керівником видання було проведено внутрішнє розслідування, усі винні виявлені й покарані.

"Побачивши цей кросворд, я відчув себе ображеним разом із усіма українцями. Дуже прикро, що цей інцидент стався напередодні Дня незалежності України", - заявив Удод.

Він побажав усім жителям області, щоб "жодні проблеми,жодні неприємності не зламали наш національний дух, нашу віру у краще, не зменшили, а лише збільшували любов до нашої незалежної країни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування