Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров упевнений, що ДАІшники країні ще потрібні

П'ятниця, 30 серпня 2013, 17:26

Прем'єр Микола Азаров упевнений, що Україні не варто ліквідовувати Державтоінспекцію.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook, коментуючи досвід Грузії, який показав, що країна може спокійно обходитися без співробітників ДАІ на дорогах.

"При такому рівні аварійності, який існує на наших дорогах, на превеликий жаль, відмовитися від роботи цієї спеціалізованої служби, на мій погляд, не можна ні в якому разі", - заявив він.

"Аналіз причин аварій і загибелі людей: недисциплінованість водіїв, перевищення швидкості, вживання алкоголю за кермом, втома, перевищення можливих термінів водіння машини, технічна несправність автомобіля, стан дороги, тобто ті ділянки, де категорично заборонено перевищення швидкості", - зазначив Азаров.

Азаров упевнений, що ДАІшники країні ще потрібні
Азаров упевнений, що ДАІшники країні ще потрібні

"Можна було б перелічити і ряд інших причин, але контроль за цим мають здійснювати працівники ДАІ. Зрозуміло , що до їх роботи багато претензій. Але це зовсім не означає, що їх робота не потрібна для суспільства", - підсумував прем'єр.

У громадській організації "Дорожній контроль", яка відстежує діяльність ДАІ на дорогах, впевнені, що посилити штрафи для водіїв за порушення безпеки дорожнього руху влади хочуть, щоб узаконити свавілля працівників ДАІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування