Нємцов про Суркова: "Хлопець він талановитий, але з похмурою аурою"

Неділя, 15 вересня 2013, 22:30

Призначення Владислава Суркова на пост радника президента РФ однозначно не призведе до поліпшення російсько-українських відносин. 

Таку думку в ефірі телеканалу "Інтер" висловив російський опозиціонер, співголова партії РПР-Парнас Борис Нємцов.

"Він (Сурков - УП) взагалі в нашій країні користується поганою славою. Це людина, яка задушила свободу слова, яка курирувала "нашистів" путінських, які організовували провокації. Людина, яка стояла на чолі сфальсифікованих виборів в країні, яка маніпулює громадською свідомістю і таке інше ", - зазначив Нємцов.

"Він ще й пісні для "Агати Крісті "(російська рок-група. - УП) писав, якщо ви знаєте ... Він дійсно хлопець талановитий, це правда. Але талант буває, який з позитивом працює, а буває абсолютно похмурий. Я вважаю, що Сурков володіє такою, похмурої аурою, і похмурими здібностями", - зазначив опозиціонер.

"Не думаю, що призначення Суркова може привести до поліпшення російсько-українських відносин. Упевнений в цьому", - підкреслив Нємцов.

Раніше стало відомо, що екс-віце-прем’єр, колишній заступник голови адміністрації президента Владислав Сурков буде призначений на посаду помічника президента РФ. Про нове призначення може бути оголошено вже наступного тижня.  

Одним з головних напрямків, якими Сурков займеться в АП, стануть російсько-українські відносини.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування