Фаріон каже, що "істоті" із КПУ нізащо нічого не компенсуватиме

Вівторок, 24 вересня 2013, 16:02

Депутат від "Свободи" Ірина Фаріон заявляє, що не виплачуватиме народному депутату від КПУ Олександру Зубчевському призначену судом моральну шкоду і оскаржить це рішення.

Про це депутат сказала, коментуючи рішення львівського суду, який зобов'язав її виплатити комуністу компенсацію, пише "УНІАН".

Відповідаючи на запитання щодо її подальших дій, Фаріон наголосила: "Я робитиму все те, що я робила, але ще з більшим натхненням".

Водночас вона додала, що юристи вже готують документи для оскарження рішення суду. При цьому депутат зазначила, що рішення суду "зайвий раз засвідчує, що судової гілки у нас немає".

На думку Фаріон, нинішня ситуація є свідченням того, що "ті моделі поведінки, які застосовували українські політики 22 роки, абсолютно неспроможні будувати вільну і незалежну державу, бо істоти, які знищували українців фізично і морально, можуть у третьому тисячолітті через кишенькові суди вигравати суди".

Фаріон зазначила, що не заплатить 20 тисяч гривень матеріальної шкоди Зубчевському.

"Нізащо не заплачу. Ви що смієтеся?", - сказала вона. 

"Будемо оскаржувати рішення суду і далі будемо працювати за схемою, яку я озвучувати не буду, а ви її просто побачите. Я не люблю багато говорити, я просто дію", - додала вона.

Фаріон зазначила, що важливо те, що Зубчевський на засіданні Комітету ВР із питань науки та освіти "заговорив українською мовою".

24 вересня Шевченківський райсуд Львова, частково задовольнив позов депутата Зубчевського до депутата Фаріон і зобов'язав її виплатити компенсацію у розмірі 20 тисяч гривень за образу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування