Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров запевняє, що завдання Януковича виконувати особливо не треба

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 16:51

У країні вже встановлені більш-менш однакові принципи формування комунальних тарифів.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Встановити єдині тарифи по ЖКГ досить важко, тому що величезна різноманітність умов, які визначають формування тарифів. Проте встановити єдині принципи і правила формування тарифів - ось те завдання, яке поставив президент перед урядом, і ми цим постійно займаємося", - уточнив він.

Реклама:

"Щоб ще зрозуміліше сказати, я можу тільки навести приклад. Сучасний будинок, побудований з доброю теплоізоляцією, хорошими мережами апріорі буде споживати тепла та інших джерел енергії менше, ніж, наприклад, панельний хрущовський будинок", - пояснив прем'єр.

"Однак у цьому сучасному будинку можуть бути більшої площі кімнати, більш високі стелі і т.д., і тому витрати на утримання одного квадратного метра можуть бути самі різні", - додав він.

Азаров запевнив, що "зараз у країні встановлені більш-менш однакові принципи формування тарифів".

ВІДЕО ДНЯ

"Єдине, що ми поки ще не зробили, - це тарифи на прибирання, так званих, прибудинкових територій. І це призводить до того, а ці тарифи відносяться до розряду нерегульованих, що тарифи на електроенергію, газ, тепло постійні, а тарифи на утримання і прибирання прибудинкових територій постійно ростуть", - пише прем'єр.

"Тому доручено Міністерству регіонального розвитку і ЖКГ терміново підготувати такі єдині підходи, тому що подекуди витрати на, так зване, прибирання території стали перевищувати вартість витрат на електроенергію і утримання самої квартири, а це абсолютно ненормально", - підсумував він.

Президент Віктор Янукович вимагає від уряду забезпечення єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги в усіх регіонах країни.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування