Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністам нейметься з референдумом: вони йдуть у регіони

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 11:05

Комуністи збираються провести в кількох регіонах збори щодо ініціативи референдуму стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба КПУ.

"До Центральної виборчої комісії надійшли повідомлення про проведення в кількох регіонах України зборів громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України", - сказано в повідомленні.

Комуністи зазначають, що на зборах розглядатимуться питання, доцільності проведення референдуму, точне формулювання питання, що пропонується винести на референдум, утворення персонального складу ініціативної групи та призначення уповноваженого представника.

Згідно з інформацією КПУ, збори громадян відбудуться 6 жовтня в Сімферополі, Харкові, Чернігові, Донецьку, Запоріжжі.

9 жовтня збори мають пройти у Дніпропетровську, Кривому Розі, Миколаєві, Севастополі, Сумах. На 12 жовтня збори громадян заплановані в Одесі, Каховці, Вінниці, Полтаві, Кіровограді, Житомирі.

Як повідомлялося, Мін'юст не визнав легітимність "стадіонних" зборів щодо ініціативи референдуму за вступ до Митного союзу, які 29 вересня проводили КПУ та представники руху "Український вибір".

3 жовтня суд підтвердив законність постанови Центрвиборчкому про відмову в реєстрації ініціативної групи з всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування