Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР: Зриваючи асоціацію, Янукович даремно розраховує на Росію

Понеділок, 11 листопада 2013, 10:35

В "УДАРі" вважають, що зриваючи підписання угоди про асоціацію з ЄС, Янукович дарма розраховує, що це поліпшить відносини із Росією, і підвищить його шанси на переобрання президентом.

Про це йдеться у заяві, яку оприлюднила прес-служба партії.

У Кличка переконані, що, незалежно від того, які обіцянки керівництво Росії, давало і даватиме главі української держави, воно все одно врешті решт обдурить Януковича.

"Як тільки угода не буде підписана і ЄС охопить хвиля розчарування і роздратування Україною та її нинішнім керівництвом, Україна опиниться в повній ізоляції. І втратить будь-які шанси на доступ до підтримки з боку міжнародних фінансових установ в умовах, коли ситуація у фінансово-економічній сфері стрімко погіршується, - йдеться в заяві "УДАРу".

Партія не має сумнівів, що в цій ситуації Росія, як це вже було після Харківських угод 2010 року, лише висуватиме усе нові й нові вимоги аж до повної відмови Україною від свого економічного та політичного суверенітету.

При цьому, вважають в партії, Янукович ще й отримає праведний гнів власного народу, якого він своїми діями позбавляє європейського майбутнього.

"Зірвавши підписання угоди про асоціацію, зробивши ставку на утримання при владі за будь-яку ціну в тіні російського авторитаризму, Янукович не лише заганяє країну в глухий кут, але й позбавляє себе шансів піти з посади у цивілізований спосіб", - сказано в заяві політсили.

Як відомо, лідер фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов уже заявив, що якщо угода про асоціацію з ЄС не буде підписана 26 листопада в Вільнюсі, то "життя не закінчиться".

Єврокомісія закликала Україну поквапитися з ухваленням "євроінтеграційних" законів і вирішенням проблеми Тимошенко до 18 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: