Робоча група над "проектом Тимошенко" буде засідати і в середу

Вівторок, 12 листопада 2013, 15:23

Вранці 13 листопада перед позачерговим засіданням парламенту може відбутися засідання робочої групи з підготовки проекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

Про це сказав депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Володимир Олійник, якого цитують "Українські новини".

"Оголосили перерву до завтра, зараз пішли радитися, повинні узгодити проведення засідання робочої групи. Може, це буде о дев'ятій ранку, може, о восьмій, але ми повинні ще засідати", - сказав він.

Разом з тим депутат підкреслив, що Партія регіонів братиме участь у позачерговому засіданні Ради, і на ньому необхідно буде вислухати всі сторони з приводу ситуації з робочою групою.

Політик допустив, що 13 листопада все ж таки вдасться досягти домовленості з приводу законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

У вівторок робоча група Ради з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордоном не змогла розробити спільний законопроект.

Пропозиція опозиційних депутатів з умовно-дострокового звільнення ув'язнених для виїзду за кордон була розкритикована депутатами від фракції Партії регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...