Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович позаочі насварив міністрів і дав невідкладні доручення Азарову

Вівторок, 12 листопада 2013, 19:23

Президент Віктор Янукович хоче, щоб доручення Кабміну, сформовані за результатами зустрічі з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України, були розглянуті негайно.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Ці доручення зараз вже підуть Кабінету Міністрів, і я попередив Азарова, щоб завтра вже на уряді все це було розглянуто. Завтра, негайно", - сказав Янукович під час зустрічі з представниками УСПП та ФПУ.

"Ми проаналізуємо стан справ практично по всім напрямкам і по всім тим галузям, в яких у нас сьогодні є найбільша проблема. Якщо подивитись на спад виробництва, він найбільше відбувся в експортоорієнтованих галузях економіки", - зауважив президент.

Як зазначив Янукович, проблеми в економіці викликані не лише світовою економічною кризою, а й незадовільним менеджментом керівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

"Програма активізації економіки не запущена. Наслідок - не передбачено ті заходи, які, я сказав би, пом’якшили б негативні наслідки", - сказав він.

Крім того, Янукович розкритикував діяльність Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"Програми, які підготовлені, які треба сьогодні вже запускати, і треба, щоб вони починали працювати в будівництві житла, не запущені. Вони очікують, умовно кажучи, коли прийде ефективний керівник і почне працювати над цим питанням", - зазначив він.

Глава держави також висловив незадоволення роботою Міністерства промислової політики.

"Міністерство промислової політики, на жаль, не запрацювало. В чому там причини - кадрові причини чи організаційні, але воно сьогодні не працює", - сказав він.

Під час зустрічі голова профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Василь Мойсюк, зокрема, розповів, що представники профспілки досі не змогли зустрітися з міністром.

"З того часу, як Ви підписали Указ про створення Міністерства промислової політики, на сьогодні вони не розвернули роботу", - зазначив він, звертаючись до президента.

Як відомо, 12 листопада депутат від Партії регіонів попросив Януковича відкласти на рік підписання асоціації з Євросоюзом.

У понеділок керівники Федерації профспілок Юрій Кулик та Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах попросили Януковича про термінову зустріч.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування