Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров відібрав 130 мільйонів у пільговиків та малозабезпечених і віддав Попову

Середа, 27 листопада 2013, 19:33

Кабмін перерозподілив гроші, передбачені на пільги та субсидії населенню з оплати житлокомпослуг і виплати допомоги дітям-інвалідам на користь оплати праці працівників бюджетних установ Києва.

Про це йдеться у розпоряджені уряду №933-р від 21 листопада.

Фото з сайта kmu.gov.ua
Фото з сайта kmu.gov.ua

Так, згідно з документом "Про перерозподіл деяких видатків держбюджету", зменшується обсяг видатків на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот на 80 млн. гривень.

Також зменшується обсяг видатків  на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям" на 50 мільйонів гривень.

Ці кошти буде направлено до міського бюджету Києва на додаткові дотації місцевим бюджетам для вирівнювання фінансової забезпеченості.

Київська міськдержадміністрація має спрямувати ці дотації"виключно на оплату праці працівників бюджетних установ та недопущення прострочення кредиторської заборгованості з таких виплат".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування