ПР з Миколаєва відправила 10 автобусів на мітинг на Європейську площу

Четвер, 28 листопада 2013, 23:50

Партія регіонів відправила з Миколаєва групу мітингувальників до Києва на противагу прихильникам підписання Україною Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, акція яких проходить вже тиждень на Майдані Незалежності.

Як повідомляють "НикВести", з 22:00 і близько години журналісти спостерігали більше 10 автобусів біля офісу Партії регіонів на вулиці Микільській.

За інформацією журналістів, поїздку курирує екс-депутат Миколаївської обласної ради від Партії регіонів Анатолій Семєнков. Перевезення мітингувальників забезпечило ПП "Оріон-Авто", власником якого є депутат Миколаївської міської ради від Партії регіонів Валерій Буркун.

Вхід в автобус здійснювався за списком: спочатку зачитували прізвище - і людина заходила в автобус.

Загалом в Київ з Миколаєва в четверг вирушило понад 500 осіб, кожному з яких у день обіцяно 150 гривень. Деякі з мітингувальників залишаться в столиці на два дні, повідомляє видання.


Куратори автобусів, спілкуючись з кореспондентом "НикВести", повідомили, що вони планують провести акцію на Європейській площі в Києві, де раніше збиралися представники опозиції.

Водночас одні учасники поїздки заявляли, що їдуть на екскурсію в Києво-Печерську Лавру, інші - що південного берега Криму.

29 листопада, у п'ятницю, у Вільнюсі в рамках другого дня саміту Східного партнерства планувалося підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС.

21 листопада уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

У зв'язку з цим рішенням, починаючи з 21 листопада, в різних куточках України та світу почалися масові протести, які тривають досі.

24 листопада на Європейську площу прийшло більше 100 000 людей, які хочуть, щоби Україна підписала угоду про асоціацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування