Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів заявили, що асоціацію з ЄС підпишуть навесні 2014-го

П'ятниця, 29 листопада 2013, 15:35

Глава комітету ВР, "регіонал" Володимир Макеєнко, посилаючись на непідписану декларацію за підсумками саміту у Вільнюсі заявив, що Україна може підписати угоду про асоціацію у березні 2014 року.

"Виходячи з заключної декларації, ухваленої за підсумками вільнюського саміту "Східного партнерства", можна говорити про те , що Україна підпише Угоду про асоціацію з ЄС у березні 2014 року", - заявив Макеєнко, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Прийнята спільна декларація на саміті "Східного партнерства" говорить про те, що в березні 2014 Угода про асоціацію з ЄС буде підписана", - підкреслив політик.

"Зараз важливо вирішити і зняти всі проблемні питання , - додав Макеєнко. - І як ми знаємо , вже найближчим часом Україна і Європейська комісія повернуться до їх обговорення".

Фото з сайту Партії регіонів
Фото з сайту Партії регіонів

Як відомо, у Вільнюсі відбулася церемонія підписання угод між ЄС та країнами Європейського партнерства, однак з Україною жодних угод підписано не було.

Також відомо, що Декларацію про наміри не було підписано, бо президент Віктор Янукович хоче продовжити переговори з ЄС лише за участі у них Російської Федерації.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування