Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Києві набирають "тітушок" для мітингу біля ВР і "охорони офісу Компартії"

Четвер, 12 грудня 2013, 14:17

В інтернеті з'явилися оголошення про набір хлопців для охорони приміщення в районі Контрактової площі та участі в масовці в Маріїнському парку.

За участь у мітингу обіцяють 250 грн. Ті, хто погодивися, мають бути присутніми на акції 12 годин (вдень або вночі). При цьому "стояти з прапорами " нібито необов'язково, можна перебувати у наметах з обігрівом, займаючись своїми справами.

Крім того, йде набір, як пояснюють бажаючим,"міцних візуально, величезних хлопців" на такі ж зміни для роботи в районі станції метро Контрактова площа .

Оплата становить 300 грн за зміну. Робота складається в охороні " приміщення Компартії" . "Там хлопці третій тиждень просто сидять" , - каже організатор зацікавленим.

Потенційних працівників запевняють, що, якщо їх почнуть "пресувати", необхідно просто йти геть, і що свої гроші вони отримають у будь-якому випадку. Для інших цілей "є інші люди і інша оплата".

При цьому для акцій у Києві набирають і людей з інших регіонів. Наприклад , як пише портал Откат, за участь у провладному мітингу в Києві одеситам обіцяють від 250 до 500 гривень за день.

Новобранці повинні змінити людей , які відстояли свій час на демонстраціях. Їх обіцяють на місці годувати і поїти гарячим чаєм.

Як відомо, в Маріїнському парку під охороною міліції триває мітинг на підтримку влади. У Партії Регіонів готуються мобілізувати прихильників для організації ще більш масштабних акцій.

Так, нещодавно ЗМІ повідомляли, що керівництво країни поставило перед Міністерством оборони та іншими відомствами завдання забезпечити проведення масштабного провладного мітингу на противагу Евромайдану.

Крім того, в УДАРі стверджують, що Адміністрація президента і уряд віддали всім головам обласних і районних адміністрацій усне розпорядження про примусову присутность на заходах на підтримку партії влади і уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...