Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник – студентам-протестувальникам: "Їжте спокійно, зі смаком"

Середа, 15 січня 2014, 12:35

Міністр освіти та науки Дмитро Табачник заявляє, що студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже можуть не голодувати через перевірку вузу.

"На сьогоднішній день інспекція обійшла 4 виші. Вона з 11 до 25 січня повинні обійти всі виші. Поки що ніяких нарікань, окрім факультету Інституту журналістики, не було", - заявив він на брифінгу, повідомляє УНІАН.

"Але можу заспокоїти, що вчора завершили (перевірку), тому їжте спокійно, зі смаком, овочі й усе що ви хочете. Ще вчора вони (інспектори) пішли", - заявив міністр.

Табачник також зазначив, що він здивований тому, що "факт завершився вчора, а розголошення – вже сьогодні".

Як повідомлялося, студенти КНУ імені Шевченка планували о 13:00 почати безстрокову акцію голодування, вимагаючи припинити позапланову перевірку Державної інспекції навчальних закладів.

Присутність інспекторів під час іспитів студенти розцінюють як "репресії стосовно учасників та небайдужих (до) подій, пов’язаних із "Євромайданом", а також як тиск на викладачів.

Міносвти потім повідомило про припинення Держінспекцією навчальних закладів перевірки організації і проведення зимової сесії у Київському нацуніверситеті ім. Шевченка.

У відомстві Табачника заявили, що спільну з МВС та Мінюстом комісію створили на прохання самих студентів-учасників протестів за зверненням Студентської координаційної ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...