Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров описав комуніста Калєтніка, як супермена

П'ятниця, 17 січня 2014, 17:41

Прем'єр Микола Азаров похвалив першого заступника голови Верховної Ради Ігоря Калєтніка за мужнє проведення 16 січня засідання парламенту, на якому ухвалили "закони про диктатуру".

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

 

"Важко навіть уявити собі, чим керувалися ці так звані політики, які заблокували у своїх кабінетах голову Верховної Ради, першого заступника голови Верховної Ради, влаштовували бійки в залі, вихоплювали картки для голосування, створювали абсолютно неможливу обстановку для роботи вищого законодавчого органу в державі", - розповів Азаров про події того дня.

"Абсолютна безвідповідальність перед країною, виборцями", - додав він, звинувачуючи опозицію.

"Ще раз підкреслюю, важко навіть уявити собі таку поведінку, її мотиви і причини", - сказав прем'єр.

"Першому заступнику голови Верховної Ради довелося вилазити зі свого кабінету через вікно і дах парламенту. І треба віддати належне мужності цієї людини, яка, ризикуючи життям, забезпечила відкриття та проведення цієї, підкреслюю, унікальної за всю історію України сесії Верховної Ради", - заявив Азаров, говорячи про Калєтніка.

"Скажіть, що ще має статися, щоб у наших людей відкрилися нарешті очі на таку поведінку тих, кого вони обрали до нашого парламенту?" - додав прем'єр.

Він також розповів, як дії влади підтримують мітингувальники в Маріїнському парку, яких ПР звезла до Києва з різних регіонів України.

 

"Я вийшов на площу перед людьми, які приїхали з усіх областей України до Києва, щоб сказати слова подяки за розуміння і підтримку, яку ці люди надали цього дня тим депутатам Ради, які голосували за бюджет. Я був вражений оптимізмом цих людей і твердою упевненістю в правильності нашої позиції", - заявив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування