Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров звинуватив протестувальників у спробі державного переовороту

Четвер, 23 січня 2014, 14:53

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що зараз в країні здійснюють спробу державного перевороту.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів у Давосі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Азаров висловив обурення діями антиурядовим демонстрантів.

"Будівля Кабінету міністрів в облозі, захоплено будівлю Львівської обласної адміністрації. Проти нас діє не опозиція, а бойовики", - стверджує він.

"Здійснюється спроба державного перевороту, і всі, хто підтримує цей переворот, повинні чітко сказати: "Так, ми за повалення законної влади в Україні", а не ховатися за мирними протестувальниками. Межу вже перетнули після того, як так звані мирні протестувальники застосовали "коктейлі Молотова" і захоплюють державні будівлі " , - підкреслив Азаров.

Він вважає, що провести дострокові президентські вибори в Україні на даний момент абсолютно нереально.

"Абсолютно нереально, тому що у нас навіть менш, ніж через рік за Конституцією, починаються чергові вибори. Як ви думаєте, чи можна в таких умовах проводити вибори, коли центр Києва практично зайнятий бойовиками ? Про які вибори можна говорити, коли йдуть заворушення?", - запитує Азаров.

Спочатку, вважає він, потрібно стабілізувати ситуацію в країні і повернутися до нормального життя. "Потім можна говорити про що завгодно, а зараз треба, перш за все, організувати нормальне життя в країні", - підкреслив прем'єр.

Як відомо, Азаров також заявляв про те, що за смерть протестувальників на вулиці Грушевського відповідають бойовики, а не влада.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування