Луганські "козачки" попросили Путіна ввести війська в Україну

Середа, 12 лютого 2014, 10:19

Луганський округ донських козаків просить президента Росії Володимира Путіна надати військову підтримку народу України у разі поглиблення політичної кризи.

Про це йдеться в повідомленні донських козаків, інформують "Українські Новини".

"Ми, Донські козаки, віддані Вірі Православній, Вітчизні і Дону, з волі Господньої знаходимося на території братньої Росії держави - ​​Україна, ситуація в якій на цей момент викликає жах", - йдеться в повідомленні.

"Заворушення на вулицях, бездіяльність міліції і влади по відношенню до радикально налаштованих молодиків, які калічать наших співгромадян, співробітників МВС, руйнують історичні пам'ятки, вносять розбрат у суспільство!", - підкреслюється у зверненні.

На думку козаків, "опозиційні лідери провокують громадянську війну, заявляючи, що звернуться до військ Організації Північноатлантичного договору (НАТО) за допомогою".

"Звертаємося до вас з проханням не віддати нас на поталу західним іродам. А в разі подальшого поглиблення політичної кризи, спроб введення на територію України військ НАТО, надати військову підтримку народу України", - зазначено в повідомленні козаків.

Також своє звернення вони направили в Союз козачих військ Росії і зарубіжжя.

Як відомо, в Луганській області створюються "народні дружини" для "боротьби з провокаторами", до їх складу входять представники донського козацтва.

Як відомо, на президії кримського парламенту було піднято питання про підготовку документів щодо створення робочої групи по внесенню змін до Конституції АР Крим та проведення загальнокримського опитування про статус Криму, а також про можливе звернення до Росії про "захист".

За цим фактом Служба безпеки почала розслідування підготовки посягання на цілісність країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування