У вівторок Львів спробує знову позбутися Сала

Понеділок, 17 лютого 2014, 21:58

Львівська облрада планує у вівторок розглянути питання про висловлення недовіри голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Салу.

Про це повідомив керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Андрій Холявка.

За його словами, 18 лютого продовжить роботу чергова 28 сесія Львівської облради шостого скликання.

У порядок денний внесено питання про звіт голови Львівської ОДА щодо здійснення у 2013 делегованих ОДА повноважень. Після заслуховування звіту і його оцінки буде внесено в порядок денний питання про недовіру.

"Ці питання будуть розглядати однозначно. Зараз збираємо якнайбільше депутатів", – наголосив Холявка.

У свою чергу Сало через свого заступника Андрія Мадзяновського передав, що готовий відзвітувати про виконання ОДА делегованих їй повноважень, якщо не матиме інших якихось поточних справ, викликів, відряджень або нарад.

За словами Мадзяновського, під час апаратної наради в облдержадміністрації керівникам департаментів було доручено прийти у вівторок на сесію облради і бути готовими виступити перед депутатами щодо виконання делегованих повноважень.

Як відомо, 17 грудня Львівська облрада відкликала власніповноваження, делеговані Львівській облдержадміністрації, та позбавила чиновників останньої права бути в своїх приміщеннях.

23 січня кілька тисяч жителів Львова зайшли в будівлю, де розміщена Львівська ОДА і змусили губернатора написати заяву про відставку.

Пізніше Сало від своєї заяви відмовився.

6 лютого суд повернув повноваження Львівській ОДА.

Львівській облраді 11 лютого не вдалося висловити недовіру голові ОДА Олегу Салу, оскільки той перебуває у відрядженні в Києві.

УНІАН, державне агентство "Укрінформ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...