Львівська облрада знову висловила недовіру Салу

Вівторок, 18 лютого 2014, 12:57

Львівська обласна рада висловила недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу.

"За" проект рішення проголосували 72 депутати, проти - 3, утрималися 4. Участь у голосуванні взяли 79 депутатів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Таке рішення було прийнято після звіту за виконання обладміністрацією делегованих обласною радою повноважень за минулий рік.

Самого Сала не було на сесії, оскільки він поїхав у відрядження до Київа. Замість нього перед обласною радою звітував перший заступник голови Львівської ОДА Олексій Сторчило.

Депутати також визнали незадовільною роботу Львівської облдержадміністрації в частині виконання делегованих повноважень за 2013 рік.

12 листопада минулого року Львівська облрада також висловив недовіру О.Сало - "за" проголосували 72 депутати. Це рішення було оскаржене прокуратурою.

Як відомо, 17 грудня Львівська облрада відкликала власні повноваження, делеговані Львівській облдержадміністрації, та позбавила чиновників останньої права бути в своїх приміщеннях.

23 січня кілька тисяч жителів Львова зайшли в будівлю, де розміщена Львівська ОДА і змусили губернатора написати заяву про відставку.

Пізніше Сало від своєї заяви відмовився.

6 лютого суд повернув повноваження Львівській ОДА.

Львівській облраді 11 лютого не вдалося висловити недовіру голові ОДА Олегу Салу, оскільки той перебуває у відрядженні в Києві.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування