Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Аксьонова заявили, що на "референдумі" вже висловилися майже 64% кримчан

Неділя, 16 березня 2014, 15:01

Участь у "референдумі" про статус АР Крим вже взяли більше 63,97% мешканців Криму – або  970,019 осіб.

Про це заявив журналістам голова комісії з проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев, повідомляє Інтерфакс.

Раніше Малишев заявив, що станом на 12:00 участь у "референдумі" взяли більше 44% (670,6 тис. осіб).

Перед цим самопроголошений прем'єр Криму Сергій Аксьонов заявив: "Явка перевищує ту явку, яка була на виборах парламентських 2012 року, удвічі або тричі. На сьогодні деякі райони доповідають -  25% уже явка".

Разом з тим у виборчій комісії Севастополя заявили що станом на 12:00 у Севастополі участь у загальнокримському референдумі взяли 49% виборців, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За твердженням представників комісії, це найвища активність виборців у Севастополі за останні роки (31 жовтня 2010 року на виборах місцевих рад явка склала 41,7%, 28 жовтня 2012 року в ході виборів до Верховної Ради України - трохи більше 50%).

В ході проведення голосування стало відомо, що на виборчих дільницях видають бюлетені громадянам іншої країни, а також тим, кого немає в списках, просто вписуючи бажаючих проголосувати від руки.

Як відомо, 16 березня в АР Крим відкрилися усі 1205 дільниць для голосування на "загальнокримському референдумі"

Попередні підсумки референдуму можуть бути оголошені мешканцям міста пізно ввечері 16 березня на площі Нахімова, де з 12 годин буде безупинно вестися концерт-марафон.

Меджліс кримськотатарського народу бойкотує проведення даного референдуму та закликає мешканців Криму інших національностей не брати у ньому участі. 

Разом з тим у місцях компактного проживання кримських татар в Бахчисарайському районі відсутні виборі дільниці для "референдуму".

Кримський "референдум" незаконний, проходить при збройному вторгненні російських сил на територію АРК, і він не буде визнаний ні центральною владою України, ні цивілізованими країнами світу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування