Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк дав міністрам добу на чіткий план для кримчан

Неділя, 23 березня 2014, 18:38

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив урядовцям максимально проінформувати громадян щодо розміщення людей, які виїжджатимуть з Криму.

Про це Яценюк заявив на позачерговому засіданні уряду 23 березня,  повідомляє прес-служба Кабміну.

Зокрема, віце-прем’єр-міністру – міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, міністру освіти і науки та міністру соцполітики доручено поширити інформацію про те, "де приймають, де можна отримати соціальну допомогу, який розмір цієї соціальної допомоги, де можна стати на облік в центрі зайнятості, яку можна отримати роботу, де можна влаштувати дитину в дитячий садок, школу, пройти незалежне тестування".

За словами Яценюка, у понеділок, 24 березня міністри мають "вийти з чітким планом, щоб не було ні в кого непорозумінь з цього приводу".

Звертаючись до керівників ОДА областей, в яких розміщатимуться люди, які виїздять з Криму, Яценюк зазначив:  "Персональна відповідальність за долю кожної людини".

Інформацію з питань розміщення сімей військовослужбовців та цивільного населення, які перебувають на території АР Крим та м. Севастополя, можна отримати за телефонами гарячих ліній: (044) 454-44-51,  454-43-37 (цілодобово)  — Міністерство оборони України, (044) 253-04-71 (цілодобово) — громадська приймальня Міноборони, (044) 207-18-04, 207-18-79 (цілодобово) – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...